Over ons

Nederlands

Mogen wij ons even voorstellen,

Met meer dan 20 jaar ervaring in de werkplaats van de dealer als monteur heb ik, Krijn, Autobedrijf K. Seitz opgericht in 2005. Ik ben voor mezelf begonnen in een locatie met < 200 m2 om al gauw tot de ontdekking te komen dat de klant meer binding heeft met de monteur, die de auto kent en verzorgd, dan met de dealer/verkoper. Velen zijn me gevolgd met het vertrouwen dat ze in mij als monteur hebben, hiervoor ben ik zeer dankbaar.

Door goed werk te blijven leveren voor een betaalbare prijs, zoveel mogelijk te werken met originele onderdelen en kwaliteitsproducten heb ik in de afgelopen tijd steeds meer klanten kunnen overtuigen dat alleen goedkoop niet de juiste weg is. Je auto verlangt net als jezelf een goede verzorging, anders worden de gebreken net als bij de mens steeds erger.

In 2010 ben ik doorgegroeid naar de huidige bedrijfsruimte waar wij u van dienst kunnen zijn om met gebruik van moderne apparatuur alle mogelijke wensen te vervullen. Wij zijn een onafhankelijk garagebedrijf, al onze werkzaamheden vallen onder de BOVAG-regels wat voor u als klant extra zekerheid betekent.

Deutsch

Herzlich Willkommen auf unserer Homepage!

Seit 2005 bietet Autobedrijf K.Seitz, und seit 2013 AUTOFIRST Seitz, Reparaturen und Montagearbeiten von höchster Qualität an Ihrem Fahrzeug an, markenunabhängig und vor allem schnell und preiswert.

Dabei legen wir Wert auf die Verarbeitung von Originalteilen und Qualitätsprodukten, um ihr Fahrzeug nachhaltig und sorgfältig instand zu setzen.

Dies geschieht immer einher mit einer vorherigen individuellem Beratung und Absprache aller notwendigen Arbeiten.

Ein Angebot erhalten sie  ohne lange Wartezeiten, ebenso die Reparatur Ihres Fahrzeugs.

Sollte es einmal länger dauern, stellen wir ihnen selbstverständlich ein Leihfahrzeug zur Verfügung
Mit über 20 Jahren Berufserfahrung von mir, Krijn Seitz, erwartet sie mit mir eine Meisterwerkstatt mit einem  geschultem, fachkompetenten und freundlichem Team.

Für Ihre Fragen und Bedürfnisse haben wir stets ein offenes Ohr.Unser Betrieb kooperiert mit BOVAG –Niederlande – eine Garantie/Schutz für Sie und ihr Fahrzeug!

Überzeugen Sie sich doch einfach selbst,

wir freuen uns auf Ihren Besuch  und wünschen eine Allseits Gute Fahrt!

Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions en nieuwe auto's

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Banden

Zomerbanden, Winterbanden, All-Seasonbanden en banden hotel.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer