Verhuur en verkoop Dakkoffers en dakdragers

Nu ook bij ons:

Vanuit het hoofdkantoor in Barendrecht stuurt DakkofferOnline een netwerk van meer dan 61 locaties aan. In de vakantieperiodes kunnen we vanuit de verhuur 1250 dakkoffers de weg op sturen, die heel Europa door reizen. Op onze locaties kunt u ook uw webshop-bestellingen ophalen, zodat deze vakkundig gemonteerd worden. We kunnen uw bestelling uiteraard ook thuis laten bezorgen.

Op meer dan 61 montagelocaties worden uw producten door vakkundig personeel op de auto geplaatst. Zo heeft u de zekerheid om veilig op weg te gaan.

Voor 99% van de auto’s hebben wij dakdragers en dakkoffers beschikbaar. Of u nu een doorgewinterde vakantieganger bent en precies weet welke dakkoffer u wilt hebben, of dat u voor het eerst wat extra bagageruimte kunt gebruiken, ons deskundig personeel kan u telefonisch helpen de juiste beslissing te nemen. U bent uiteraard ook welkom in onze showroom, waar u het uitgebreide assortiment kunt bekijken.

Als u met uw eigen fiets naar Texel of de Ardennen wilt gaan, huurt u bij ons een fietsendrager. In de winterperiode komt u langs voor sneeuwkettingen, zodat ook met slechte weersomstandigheden geen berg u te hoog is. Uiteindelijk gaat het erom dat u zorgeloos op vakantie kunt, met de zekerheid dat u met alle bagage veilig op uw bestemming aankomt.

Mocht u liever een dakkoffer of dakdragers aanschaffen, dan kunt u ook bij ons terecht. Plaats uw bestelling rechtstreeks op onze webshop: DakkofferSpecialist.nl.

DakkofferOnline is van een lokale verhuurder uitgegroeid tot een landelijke organisatie, maar het persoonlijk helpen van onze klanten blijft voorop staan. Vakanties zijn er om te genieten en tot rust te komen, wij zorgen dat u zonder stress alle bagage meeneemt naar uw bestemming.

Voor informatie en prijzen zie: www.dakkofferonline.nl

Bovag garantie

Occasions

Betrouwbare occasions en nieuwe auto's

Lees meer
Bovag garantie

Onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor alle onderhoud aan auto’s van alle merken.

Lees meer
Bovag garantie

Banden

Zomerbanden, Winterbanden, All-Seasonbanden en banden hotel.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteitsgarantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer